uw gastheer en gastvrouw:
Ellen Hoogervorst en Menno Schmidt
18 Route d'Autun, 71540 Lucenay l'Evêque
Frankrijk (Bourgogne)
tel: (0033) 03-85-82-68-95

Frans mobiel 0033-6-07-18-57-08
info@laroseraie.nl

ROUTE

 

 

Voorwaarden voor boeking kamers/gite:


Pas na aanbetaling van 50 euro (voor enkele nacht) of 100 euro voor meerdaagse verblijven, is de kamer definitief voor u gereserveerd.

Aangezien veel mensen ruim van tevoren boeken en geannuleerde kamers voor ons niet makkelijk weer kunnen verhuurd, hebben we enkele annuleringsvoorwaarden opgesteld.


Het is uiteraard altijd raadzaam om een verzerkering te hebben voor een eventuele onverhoopte annulering en wij zullen dan een annuleringsfactuur sturen zodat deze ingediend kan worden.


Bij annulering méér dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, zijn de aanbetalingskosten verschuldigd.

Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is het gehele totaalbedrag verschuldigd zonder toeristenbelasting.

Bij vroegtijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd minus de toeristenbelasting over de dagen dat u niet bent gebleven.

Mochten wij toch nog de kamer verhuren vóór de aanvang van de boeking dan betaalt u alleen de aanbetalingskosten en ontvangt u van ons de overige kosten retour.Aangezien wij geen pinmogelijkheid hebben, kunt u het beste voorafgaand aan uw bezoek de totale kosten voldoen of het restant contant betalen.


Het komt wel eens voor dat een email of reserveringsaanvraag niet binnenkomt. Mocht u binnen 24 uur geen reactie hebben vernomen, neemt u dan even telefonisch contact op! We kunnen ook altijd even terugbellen.Wij zijn vrijwel het gehele jaar geopend. Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat per email of per telefoon op info@laroseraie.nl of 0033-3-85-82-68-95.Chambre 17


Chambre 16

 Chambre 19

 Gite
    copyright: la roseraie 2019©