Uw gastvrouw en gastheer:
Ellen en Menno Schmidt
18 Route d'Autun, 71540 Lucenay l'Evêque
France (Bourgogne)
tel: (0033)  03-85-82-68-95

tel.(0033)  06-07-18-57-08
info@laroseraie.nl

ROUTE

 


  

 

Agenda

Saint Sylvestre 0udjaarsavond

We zijn geopend voor een diner met 'kleine' gerechten op 31 december 2022

Prijs per persoon 60 euro inclusief crémant of alcoholvrij alternatief.

Reserveren kan per telefoon of email.


1 mei 2022 Activiteitsverandering

Na 2 jaar amper open zijn met restaurant maar vrijwel alleen met ontvangst van gasten in de kamers, hebben we besloten om per 1 januari 2022 ons toe te leggen op de hoofdactiviteit "kamers en gîte" met daarnaast de mogelijkheid om een maaltijd te bieden. Dit zal in de praktijk betekenen dat we geen openingstijden voor het restaurant zullen hebben en dat we een diner in de vorm van een vast menu (tables d'hôtes) bieden aan onze gasten op vele dagen van de week. Dit neemt niet weg dat we nog steeds gasten van buitenaf mogen en zullen ontvangen. Dus ook voor een groep of een speciale bijeenkomst zal dit mogelijk zijn. Reserveer en vraag tijdig naar de mogelijkheden!


25 juli 2021

Na bijna  10 jaar met veel liefde gasten van allerlei aard en soort te hebben ontvangen, zonder te discrimineren op nationaliteit, afkomst of wat dan ook, wordt van ons restauranthouders nu door de staat geëist dat wij gezonde, weldenkende mensen de toegang moeten weigern, omdat ze niet kunnen 'bewijzen met een QR-code dat ze gezond zijn en mensen die wel zouden kunnen "bewijzen" dat ze gezond zijn de deur mogen openen.

Wij zijn vóór verantwoordelijke, hygiënische maatregelen, maar wij wensen niet mee te doen aan deze onredelijke uitsluitig en zullen daarom per 1 augustus 2021 officieel onze deur van het restaurant  sluiten voor publiek. Zolang het nog wel kan, zullen we gasten ontvangen in de kamers en de gite.

Iedereen die ons door de jaren heeft bezocht, willen we van harte bedanken en we wensen iedereen heel veel sterkte, liefde en logica voor de komende tijd!

19 mei 2021

Met alleen nog de mogelijkheid om mensen op het terras te ontvangen, maar niet binnen, zullen wij voorlopig niet het restaurant voor publiek openen, maar alleen maaltijden (tables d'hôtes) serveren voor onze huisgasten en gite-gasten. Wanneer het mogelijk wordt, kan er voor een select groepje reserveringen eventueel een vaste maaltijd aangevraagd worden.

Maandag 24 mei
Pinkstermaandag.... zoals het er nu voorstaat, zal in ons dorp de jaarlijkse 'vide grenier' georganiseerd worden (hopelijk droog).Uiteraard hanteren wij net als voorheen gezonde, hygienische gebruiken en naast dat wijzelf vele malen onze handen wassen, kunnen gasten nu ook bij binnenkomst de inmiddels gebruikelijke alcoholgel gebruiken.

Graag verzoeken wij onze gasten om tijdig te reserveren. In de tuin en op het terras zullen wij voldoende ruimte kunnen creëren, maar bij slecht weer moeten we uiteraard de wettelijke afstand ook binnen kunnen garanderen.

Betaling per overmaking, contant of cheque.

Graag van tevoren reserveren.

03-85-82-68-95

info@laroseraie.nlMenu prijzen (vanaf...)
Entrée €9
Hoofdgerecht €18,50

Dessert  €6,50
Fromages €8,50
Menu 3 gangen
vanaf 28,50€

Kindermenu €9,75


Heeft u een dieet of eet u graag vegetarisch, laat het ons minimaal een dag van tevoren weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.


In overleg kunnen we op een andere dag geopend zijn voor kleine of grote gezelschappen, voor huwelijken, doopfeesten etc.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, stuur dan uw emailadres naar ons toe of bel als u een leuk idee voor ons heeft of een feestje wilt organiseren.

     


!    copyright: la roseraie 2022©