Uw gastvrouw en gastheer:
Ellen en Menno Schmidt
18 Route d'Autun, 71540 Lucenay l'Evêque
France (Bourgogne)
tel: (0033)  03-85-82-68-95

tel.(0033)  06-07-18-57-08
info@laroseraie.nl

ROUTE

 


  

 

Agenda

25 juli 2021

Na bijna 10 jaar met veel liefde gasten van allerlei aard en soort te ontvangen, zonder te discrimineren, wordt van ons nu verwacht dat wij gezonde, logisch denkende mensen de deur moeten wijzen en mensen die meedoen aan een genetisch medisch experiment de deur moeten openen. 

Wij wensen niet mee te doen aan deze gang van zaken en zullen per 1 augustus 2021 officieel onze deur van het restaurant sluiten. Zolang het nog wel kan, zullen we gasten ontvangen voor de kamers en de gite.
Iedereen die ons door de jaren heen heeft bezocht, willen we van harte bedanken en we wensen iedereen heel veel sterkte in de komende tijd!

19 mei 2021

Met alleen nog de mogelijkheid om mensen op het terras te ontvangen, maar niet binnen, zullen wij voorlopig niet het restaurant voor publiek openen, maar alleen maaltijden (tables d'hôtes) serveren voor onze huisgasten en gite-gasten. Wanneer het mogelijk wordt, kan er voor een select groepje reserveringen eventueel een vaste maaltijd aangevraagd worden.

Maandag 24 mei
Pinkstermaandag.... zoals het er nu voorstaat, zal in ons dorp de jaarlijkse 'vide grenier' georganiseerd worden (hopelijk droog).Uiteraard hanteren wij net als voorheen gezonde, hygienische gebruiken en naast dat wijzelf vele malen onze handen wassen, kunnen gasten nu ook bij binnenkomst de inmiddels gebruikelijke alcoholgel gebruiken.

Graag verzoeken wij onze gasten om tijdig te reserveren. In de tuin en op het terras zullen wij voldoende ruimte kunnen creëren, maar bij slecht weer moeten we uiteraard de wettelijke afstand ook binnen kunnen garanderen.

Betaling per overmaking, contant of cheque.

Graag van tevoren reserveren.

03-85-82-68-95

info@laroseraie.nl


Hieronder de openingstijden van voorgaande jaren

Ons restaurant is geopend van  begin april t/m 20 september van donderdag tot en met zondagavond en op de zondagmiddag, met een wisselend menu met verse producten. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden buiten deze tijden (bijvoorbeeld voor groepen en voor de gasten van onze kamers) Informeer graag even ruim van te voren naar de mogelijkheden.

Vanaf 1 januari 2021 is het restaurant gesloten voor de winterstop tot begin april. Groepen zijn welkom tijdens deze periode. Informeer ruim van tevoren, want we doen onderhoud in deze periode.

Oktober t/m eind december heeft afwijkende openingstijden.


Openingstijden vanaf 25 juni 2020 - 20 september

voor diner vanaf 18.30u:
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
En lunch op zondagmiddag (12-16u) (niet in juli en augustus)


Entrée €8,50
Hoofdgerecht €17,50

Dessert  €6,50
Plateau kaas €7,50
Menu 3 gangen

      (entrée, hoofdgerecht en dessert of kaasplateau)     4€ korting

Kindermenu €9,75
2 crèpes (zoet of hartig) of pasta met kalfsvleesballetjes en tomaten/groentensaus plus dessert, maar kan ook afwijkend recept zijn.

Heeft u een dieet of eet u graag vegetarisch, laat het ons minimaal een dag van tevoren weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.


In overleg kunnen we op een andere dag geopend zijn voor kleine of grote gezelschappen, voor huwelijken, doopfeesten etc.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, stuur dan uw emailadres naar ons toe of bel als u een leuk idee voor ons heeft of een feestje wilt organiseren.

     


klik op de foto voor een grotere affiche!    copyright: la roseraie 2021©