Uw gastvrouw en gastheer:
Ellen en Menno Schmidt
Le Bourg, 71540 Lucenay l'Evêque
France (Bourgogne)
tel: (0033) 03-85826895

tel. (0033) 06-07185708

info@laroseraie.nl

ROUTE

 

 

Kamer 16
Met een prachtig uitzicht over onze rozentuin en de groene bergen van de Morvan en de rivier Ternin.

Door zijn bloemrijke behang, groene tinten, en uitzicht over het bos vormt deze kamer een geheel met zijn natuurlijke omgeving.

De badkamer en-suite is voorzien van een duo-douche (douchen met z'n tweeën tegelijk), authentieke wastafel en toilet. Ook is er een thee/koffiesetje aanwezig.

 
Kamer 17
Vanuit het raam heeft deze rustieke kamer een prachtig uitzicht over de oude 13e eeuwse kerk van Lucenay l'Evêque en het achterland met de heuvels en bossen van de Morvan.

Deze kamer heeft met zijn natuurlijke kleurstelling en inrichting zijn eigen gebalanceerde sfeer. De badkamer en-suite is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel. In het voorjaar van 2014 heeft deze kamer een grote opfrisbeurt gehad. Er is een nieuwe wastafel met leuke mengkraan, er zijn spiegels bijgekomen en het raam is voorzien van triple glas.

 Kamer 19
Onze grootste kamer in zwart en wit met extra groot bed.

De badkamer heeft zowel een bad als een douche en toilet. Vanuit het bad kijkt u uit over Lucenay L'Évêque en het prachtige natuurgebied van de Morvan. 

Onder het nieuwe dakraam slapende, waant u zich onder de  blote sterrenhemel van de melkweg en 's-ochtends komen de zonnestralen heerlijk de kamer binnen.
Een waar genoegen en een geweldige kamer voor een sfeervol verblijf.

De gîte

De gîte is een knus klein huisje in principe voor 2 personen (eventueel met kinderen en/of hond). Het heeft een ruime badkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, open keuken/woonruimte met slaapbank (voor 2 volwassenen) en een behaaglijke, moderne houtkachel. Alles is aanwezig voor het verblijf, handdoeken, beddengoed etc zijn inclusief en ook de (verplichte eindschoonmaak). Er is een staafmixer, oventje, koffie-apparaten....

Buiten is er een overdekt terras om 's morgens (in de zon) van het ontbijt te genieten.


nouveau look
    copyright: la roseraie 2014©